Husets Bog for Watertower Apartments

1. Lejemålet
Lejeren, som booker lejligheden, betragtes som juridisk ansvarlig for lejeindgåelsen. Lejemålet starter på ankomstdagen kl. 16:00 og slutter på afrejsedagen kl. 10:00. Man kan under normale omstændigheder ikke forvente ankomst tidligere end kl. 16:00. Lejligheden bookes fra lørdag til lørdag. Kontrakten er bindende for begge parter, indbetalingen er ligeledes bindende. Lejemålet kan således ikke annulleres efter lejens indbetaling.

2. Benyttelse
a) Lejeren må kun benytte lejligheden til ferieformål og kun inden for den aftalte lejeperiode.
b) Lejeren benytter lejligheden sammen med familie eller gæster, og som i alt kun udgør det antal, lejligheden har sengepladser til.
c) Lejeren hæfter for sin egen, sin families eller gæsters benyttelse af lejligheden, herunder for beskadiget inventar og løsøre.
d) Benyttelsen omfatter brug af lejligheden og dets inventar og løsøre samt den til lejligheden hørende altan og de til ejendommens indendørs og udendørs faciliteter, herunder p-plads.
e) Lejligheden skal benyttes på en sådan måde, at det ikke medfører unødig belastning af lejligheden eller lejlighedens inventar eller medfører gener, herunder støjgener eller lugtgener, for de i ejendommen tilhørende lejligheder.

3. Antal personer, husdyr og rygning
Der må i huset bo maksimalt det antal personer, der er sengepladser til. Husdyr er ikke tilladt i lejlighederne. Det gælder også husdyr, der eventuelt medbringes af besøgende. Der er totalt rygeforbud i lejlighederne, herunder rygning med e-cigaret.

4. Skader, fejl og mangler
Lejer er ansvarlig for lejligheden og dets inventar i hele lejeperioden. Hvis det skulle ske, at et eller andet går i stykker, skal det straks meddeles til udlejer eller dennes kontaktperson i Skagen. Ikke anmeldte skader, som er opstået i lejeperioden og forårsaget af lejlighedens beboere eller dennes besøgende og gæster, opkræves uden varsel evt. med yderligere krav om dækning af tab og omkostninger for Danyard Holding ApS. Ved fejl og mangler på lejlighedens tekniske installationer kontaktes udlejer, der formidler kontakt til fagmand/montør for reparation af disse installationer.

5. Rengøring
Lejlighed og inventar skal afleveres i samme stand som ved modtagelsen. Lejligheden skal være ryddet op og afleveres pæn og uden skader, så efterfølgende slutrengøring kan ske problemfrit. Slutrengøring er inkluderet i lejen.

6. El, vand og varme
I lejeprisen er indeholdt betaling for el, vand og varme. Det forudsættes, at der ikke bor flere i lejligheden, end lejligheden er dimensioneret til. Der forudsættes et normalt forbrug af el, vand og varme sammenholdt med antal personer og årstid ud fra norm og standard.

7. Hvad bør du selv medbringe?
Viskestykker, karklude, håndklæder, barneseng, barnedyner og barnebestik. Det er muligt at leje sengelinned for 100 kr. pr. person. Barnestole findes i gangen under trappen.

8. Nøgler
Senest 24 timer før ankomst, vil I modtage en e-mail med detaljer om nøgler mv. Bemærk – der er ingen reception på Sankt Laurentii Vej 6. Udleverede nøgler må ikke kopieres. Udleverede nøgler må ikke efterlades i lejligheden. Lejer hæfter for nøglerne og må selv afholde udgifter til låsesmed, hvis nøglerne skulle bortkomme.

9. Teknisk udstyr i lejligheden
Der findes gratis WIFI  – koden findes i lejligheden. Der er TV i lejlighederne med kabel-TV med mange svenske, norske og tyske kanaler. Af hårde hvidevarer indeholder ”lejligheden på 1.sal”: Komfur, køleskab, kaffemaskine, el-vandkoger, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. ”taglejligheden” indeholder køleskab, fryser, kaffemaskine, quooker samt opvaskemaskine.

10. Accept af lejebetingelser og leje
Ved booking af lejligheden reserveres lejligheden i første omgang. Herefter sender Danyard Holding ApS e-mail med betalingsoplysninger til lejer. Bookingen anses først for endelig, når lejen er indbetalt. Ved betaling af lejen bekræfter lejer samtidig gældende lejebetingelser.

Har du yderligere spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail booking@danyard.dk eller telefon +45 28 18 57 18.

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om vores skønne lejligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os på:

E-mail: booking@danyard.dk

Telefon: +45 28 18 57 18

Apartments

Flotte lejligheder med egen altan og parkeringsplads. 

Vælg mellem hyggelig taglejlighed eller lejlighed på 1. sal.

 

Oplevelser i Skagen

Her mødes de 2 have, og her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur. 

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om vores skønne lejligheder, så er I altid velkommen til at kontakte os på:

E-mail: booking@danyard.dk

Telefon: +45 28 18 57 18

Apartments

Flotte lejligheder med egen altan og parkeringsplads. 

Vælg mellem hyggelig taglejlighed eller lejlighed på 1. sal.

 

Oplevelser i Skagen

Her mødes de 2 have, og her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.